Şarap Tadımı Ve Yorumu (Duyuların İçinde Gezinmek)

1- Şarap tadımında önemli terimler ve anlamları. Şarap tadımına hazırlık. Şarap tadım aşamaları.

2- Şarabın dili ve şarap değerlendirme kriterleri

3- Önemli kırmızı üzümler ve bunlardan yapılan şarapların özellikleri

4- Önemli beyaz üzümler ve bunlardan yapılan şarapların özellikleri

5- Şarap ve yemek uyumu

6- Şarap tadım filmleri 

Tarih: 19 Ekim 2017
Gün: Perşembe
Saat: 19.30 – 22.00
Süre: 6 Hafta 

Katılım Bedeli
Üye: 700 TL
Misafir: 850 TL 

Bilgi ve kayıt için:
Tel : 0212 359 58 13
E-posta: kurs@bumed.org.tr 

A. Deniz Akıncılar
1950 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 1974 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye bölümünde mezun oldu. 1975-1977 yılları arasında Milli Savunma Bakanlığı Bütçe Planlama dairesinde uzman olarak çalıştı. 1978-1995 yılları arasında özel sektörde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.
1995-2001 yılları arasında Newyork Metropolitan Museum Of Art, Londra British Museum, Tate Galery, Paris Musee D’orsay, Musee de Louvre, Vienne Kunsthistoriches Museum ve Roma Vatican Museum başta olmak üzere dünyanın önde gelen müzelerinde araştırmalar yaptı.
Şarap Kültürü konusunda da Güney Afrika ve Kaliforniya’da incelemeler yaptı.
A.Deniz Akıncılar, 2001 yılından bu yana çeşitli üniversitelerde ve özel kuruluşlarda Sanat ve Yaşam kültürü üzerine seminer ve kurslar düzenlemektedir.

 
© 2012 BÜMED | Her Hakkı Saklıdır. Bu sayfadaki bilgiler kaynak gösterilse dahi, izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.
Kurumsal Üyelik Atölyeler BUgezi Etkinlikler Boğaziçi Dergisi BURC Powerbuy İletişim Sponsorluk